Hoppa till innehåll

IDA – API og kundportal

Få fullständig kontroll över användningstid, utsläpp, plats och underhållsstatus för alla inhyrda maskiner – med IDA! Rental Group har utvecklat en plattform som samlar maskindata från maskinleverantörer, CAN-profiler och tredjepartsensorer, tillsammans med data från vårt uthyrningssystem, på en plats. All data är tillgänglig på vår kundplattform eller kan enkelt integreras med våra kunders digitala verktyg.

Samla all maskindata på en plats

De flesta av våra kunder har både maskiner som de äger och som de hyr, och från flera olika leverantörer. Nu gör vi det lättare att få full kontroll över hela flottan genom att täppa till de informationsluckor som uppstår vid uthyrning av maskiner.

All data vi samlar in görs tillgänglig i ett öppet API så att du kan få fullständig översikt över alla ägda och hyrda maskiner på en plats.

IDA kan skicka data till t.ex LandaxLinxSmartDokFrembyDitio med mera. Är du osäker på om IDA kan integreras med ditt system? Skicka oss en förfrågan via kontaktformuläret på denna sida, så hör du från oss.

Möt vår nya kundportal

I vår nya kundportal får du tillgång till all användbar information som rör ditt kundförhållande. Portalen ger översikt över nuvarande, historiska och framtida hyresavtal samt insikt i förbrukning, produktivitet och utsläpp på både objekt- och projekt nivå. Målet är att hjälpa våra kunder med rapportering och möjliggöra effektiviseringsåtgärder.