Hoppa till innehåll
Publisert 20. juli 2024 | Sist oppdatert 20. juli 2024

Rental group trading öppnar nytt kontor och lager i nederländerna.

Rental Group Trading utökar sin verksamhet genom etablering av ett nytt kontor och lager i Nederländerna. Samtidigt har företaget anställt Martin Koornneef som operativ chef, och han kommer att ansvara för att samordna stora delar av verksamheten på den internationella marknaden.

Koornneef har 17 år bakom sig på auktionshuset Ritchie Bros. Som tidigare auktionsförrättare bär han på gedigna erfarenheter och har dessutom ett stort nätverk i branschen, säger Espen Goud, vd för Rental Group Trading.

– Martin blir en viktig resurs i den fortsatta utvecklingen av företaget och med vår nya verksamhet i Nederländerna har vi förberett oss inför en ännu högre tillväxttakt. Vi handlar med aktörer i många olika länder och i det avseendet ligger Nederländerna centralt, då hamnarna är en viktig del av Europas handelsvägar. Och utifrån den efterfrågan vi upplever idag är det tydligt att vi har hittat en nisch på marknaden, säger Espen Goud.

Goud säger också att anläggningsmaskiner som används i Skandinavien är särskilt attraktiva internationellt då de håller hög standard både vad gäller säkerhet, skick och utrustningsnivå.

– Utöver vår egen koncern bistår vi flera skandinaviska kunder som har en maskinpark av en viss storlek – såväl vid utköp som försäljning av anläggningsmaskiner. Genom detta bidrar vi till att kundens maskinpark hela tiden används så optimalt som möjligt. Ett högre utnyttjande av maskinparken bidrar också till bättre ekonomi och inte minst fördelar i form av ett minskat miljöavtryck.

– En viktig tjänst från vår sida är att agera rådgivare vid maskinbyte eller försäljning av stora maskinflottor. Vi har även flera kunder i Skandinavien som behöver anläggningsmaskiner för specifika projekt eller arbeten. Genom vårt internationella kontaktnät kan vi ofta bistå med att få fram rätt maskiner på relativt kort tid Med fler duktiga medarbetare i teamet utökar vi både vårt tjänsteutbud och vårt nätverk ytterligare, avslutar Goud.

Se våra begagnade maskiner till salu på rentalgrouptrading.no