Karriärmöjligheter inom Rental Group

Vill du bli en del av ett mycket kompetent team som har som mål att leda vägen mot ett grönt skifte inom bygg-och anläggningsindustrin? Rental Group är Nordens mest kompletta aktör inom uthyrning av maskiner och utrustning till bygg- och anläggningsindustrin – och vi lägger stor vikt vid gröna investeringar, modern teknik och innovation. Vi växer och vi har mycket höga ambitioner. Därför letar vi alltid efter kompetenta medarbetare som vill vara med på denna resa!

Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med särskilt fokus på säkerhet för våra medarbetare. Alla medarbetare ska komma hem välbehållna varje dag! Därför vi har utarbetat vårt eget Säkerhetskulturprogram.

Lediga tjänster

PositionCompanyWorkplaceApply before

Se våra lediga tjänster i Norge.

 

Våra värderingar, Trust – Knowledge – Innovation, ligger till grund för allt vi gör. Både kunder och anställda ska kunna lita på att vi gör vårt bästa på jobbet varje dag, att vi aktivt tillägnar oss ny kompetens och, inte minst, utvecklar vårt sätt att arbeta och de tjänster vi levererar.

Rental Group-koncernen består av flera olika företag, alla med anknytning till uthyrning av maskiner och utrustning till bygg- och anläggningsbranschen.

Alla medarbetare ska uppleva att de behärskar sitt arbete och utvecklas i sin arbetsvardag, känna sig sedda och hörda och ha roligt på jobbet tillsammans med trevliga kollegor. Koncernen har en platt organisationsstruktur och vi välkomnar mångfald på arbetsplatsen.

Låter det här som en arbetsplats där du skulle kunna trivas och bidra positivt till vårt team? Då hoppas vi att du tar dig tid att söka någon av våra lediga tjänster.