Hoppa till innehåll

Karriär

Vill du bli en del av ett högkompetent team som är i frontlinjen för den gröna omställningen inom vår bransch? Vi investerar i våra engagerade människor! Med oss får du möjligheten att uppleva framgång, trygghet och personlig utveckling. Vi fokuserar på att ge våra medarbetare ansvar och möjlighet till inflytande – din utveckling är nyckeln till vår framgång. I takt med att vi växer, är våra ambitioner högt ställda. Därför söker vi dig som vill vara med på vår spännande resa!

Våra värderingar, Trust – Knowledge – Innovation, ligger till grund för allt vi gör. Både kunder och anställda ska kunna lita på att vi gör vårt bästa på jobbet varje dag, att vi aktivt tillägnar oss ny kompetens och, inte minst, utvecklar vårt sätt att arbeta och de tjänster vi levererar.

Rental Group-koncernen består av flera olika företag, alla med anknytning till uthyrning av maskiner och utrustning till bygg- och anläggningsbranschen.

Alla medarbetare ska uppleva att de behärskar sitt arbete och utvecklas i sin arbetsvardag, känna sig sedda och hörda och ha roligt på jobbet tillsammans med trevliga kollegor. Koncernen har en platt organisationsstruktur och vi välkomnar mångfald på arbetsplatsen.

Låter det här som en arbetsplats där du skulle kunna trivas och bidra positivt till vårt team? Då hoppas vi att du tar dig tid att söka någon av våra lediga tjänster.