Hoppa till innehåll

Nollutsläpp

Inga utsläpp – alla möjligheter!

Användning av nollutsläppsmaskiner utgör en betydande konkurrensfördel. För det första bidrar maskinerna till en betydande minskning av koldioxidutsläppen för byggprojekt. Detta är i linje med ökande reglerande krav och samhällets förväntningar på hållbar praxis.

Powered by Rental Group

Rental Group är ledande inom hållbara lösningar för entreprenadmaskiner och utrustning. Vi har också den största uthyrningsflottan av tunga maskiner med nollutsläpp, varav vi är ensamma om att erbjuda flera av dem i Skandinavien.

Powered By Rental Group understryker vårt engagemang för lösningar med nollutsläpp – och alla våra nollutsläppsprodukter är märkta med Powered By Rental Group-ikonen.

Entreprenadbranschen har hårdare krav på att minska utsläppen än någonsin tidigare. Och möjligheterna att vinna anbud med nollutsläppsmaskiner har aldrig varit större.

Nollutsläppsmaskiner

Se alla våra elektriska anläggningsmaskiner i vår produktkatalog.

Nollutsläppskalkylator

Förutom elektriska anläggningsmaskiner har vi mycket tillgänglig elektrisk utrustning.

Marknadens tuffaste elektriske hjullastare

Denna 20-tons batteridriven hjullastare erbjuder både kraft och hållbarhet i ett. Genom att välja denna mångsidiga hjullastare, med sin imponerande batterikapacitet, säkerställer du att din arbetsplats är både effektiv och miljövänlig.